Bagaimana Youth Skincare Shaklee bertindakbalas

PRODUK BERKUALITI

Eija dahulu muka pernah breakout sebab nak cepat kulit putih dan cantik.

Bila start tukar brand tersebut muka start jadi kering dan jerawat ya ampun tumbuh macam cendawan. Terus stop guna brand xxx.

Start guna Youth Skincare ni masa dia start lunching, alhamdulillah semakin hari semakin banyak perubahan kat kulit ni.

Mahal memang mahal masa 1st beli dahulu, tapi berbaloi sebab tahan lama 10 - 12 bulan tau.

Kulit yang dahulu berminyak dan berjerawat dah semakin pulih. Bekas parut jerawat pun dah semakin pudar.

Youth Skincare ni dia akan detoks kan kulit kita daripada sebarang bahan kimia yang ada pada kulit muka kita.

Tengok sahaja testimony ni memang best kan.

Keistimewaan Youth SkinCare by Shaklee

•Mempunyai 8 Patent Khas
•100% dari Tumbuhan
•BEBAS Gluten
•BEBAS diuji dari Haiwan
•BEBAS daripada 1500 bahan kima yang terlarang dimana boleh merosakkan kulit wajah.

Kesannya yang cepat kerana ingredients utama nya yang sangat bagus ni ada dalam setiap item dalam rangkaian YOUTH. ­čśŹ

THE POWER OF BOTANICALS.
­čî▒Muscadine Grape.
­čî▒Lotus Japonicus.
­čî▒Apple stem cell extract.
­čî▒Schisandra Chinensis Fruit extract.
­čî▒Vital repair+ complex.

So tergoda tak dengan YOUTH Shaklee?

Bagi yang baru nak mencuba bulan ini last Promosi.

Nak grab harga terlajak murah ni boleh terus wassap Eija ye.

Kita deal sampai jadi

https://eijazahranzre.wasap.my/

Eija Zahran
Agen Shaklee Anda
012-6448551


0 comments:

Post a Comment